skip to the main content area of this page

Conditii utilizare


Termeni si Conditii


CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI E-SOLUTIONS


1. INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului e-solutions de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigand pe acest site, acceptaţi, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare.

2. CONŢINUTUL INFORMAŢIILOR SITE-ULUI

Nici o informaţie prezenta pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii în general şi produse sau servicii software în special, venind din partea e-solutions.

3. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitaţilor, produselor şi serviciilor e-solutions. e-solutions nu va acorda nici o garanţie referitoare la:
a) evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
b) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
c) inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel e-solutions nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

4. DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea e-solutions, care işi rezerva dreptul de a modifica/revizui conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi făra nici o informare prealabilă. Alte produse, logo-uri si nume menţionate pe acest site sunt sau pot fi mărci înregistrate de catre terti si astfel aparţin respectivilor proprietari. Întregul conţinut al site-ului e-solutions (www.e-sol.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la paginile, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de e-solutions sau de terti proprietari. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea e-solutions sau a tertilor proprietari.

5. OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte. e-solutions nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizare unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori. Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze e-solutions prin unul din mijloacele afişate în pagina "Contact" a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, taxelor, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de alta natură.

6. INFORMAŢII PERSONALE

e-solutions respecta pe deplin intimitatea fiecărei persoane care vizitează site-ul nostru. e-solutions va colecta orice informaţie despre dvs. (ex. nume, telefon, e-mail, adresa, etc.) in măsura in care sunteţi dispus sa ni le furnizaţi. Printre căile prin care putem obţine aceste informaţii de la dumneavoastră se număra completarea unuia din diversele formulare existente pe site precum si trimiterea către noi a unor e-mail-uri cuprinzând diverse problematici. Informaţiile pe care ni le furnizaţi în momentul înregistrării dumneavoastră ca utilizator pe site-ul nostru (de exemplu: nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail, etc.), informaţii rezultate în urma vizitării site-ului nostru, precum şi orice alt fel de informaţii în legătură cu utilizarea produselor şi serviciilor noastre sunt confidenţiale. e-solutions garantează că nu va utiliza aceste informaţii în alte scopuri decât cele pentru care au fost furnizate. Daca nu doriţi ca informaţiile dvs. sa fie stocate in baza noastră de date va rugam sa nu completaţi formularele existente pe site. Daca aţi trimis deja aceste informaţii câtre noi si doriţi sa fie şterse va rugam sa trimiteţi un e-mail la adresa contact@e-sol.ro precizând informaţiile pe care ni le-aţi trimis, data la care acestea au fost trimise, precum si faptul ca doriţi ştergerea acestora. e-solutions nu strânge informaţii in vederea efectuării unor clasificări cu privire la vârsta, ocupaţie, etc. si nici pentru a se folosi de acestea in campaniile de marketing nedorite de dvs. Datele furnizate de dumneavoastră nu sunt făcute publice. Datele dumneavoastră personale nu vor fi niciodată folosite in sisteme de schimb la schimb, vânzare sau publicitate către alte persoane sau Web site-uri. e-solutions nu are dreptul să transfere aceste informaţii către terţi si va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de e-solutions utile în legatura cu conţinutul site-ului său şi care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. e-solutions nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.

8. ACCEPTARE CONDITII

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii "Contact" din site. Conditiile de utilizare a site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania.

Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu conţinutul acestor condiţii generale de utilizare.

sus