skip to the main content area of this page
E-SOLUTIONS - Process si Project Management

Our solutions and services


Our main services are focused on IT consulting, designing and developing software solutions, near-shore outsourcing and managing the IT projects. Our experience in IT along with our passion for the most performant and innovative technologies have helped our individual IT solutions to be the developed faster than any other standard products available on the market.

Process si Project Management


Process si Project Management Înainte de soluţii IT de project management, firmele româneşti au nevoie în prezent de implementarea unor metodologii de Project Management în cadrul propriilor organizaţii şi de schimbarea mentalităţii cu privire la abordarea unui proiect şi la calităţile necesare unui proiect.

Ceea ce metodologia nu stabileşte însă este timpul efectiv de implementare a fiecărei etape - pentru că acest element depinde de beneficiar. În România, unele firme trec peste etape, ignoră necesitatea realizării documentaţiei şi ajung să lucreze în ceaţă.

Managementul proiectelor IT desfăşurate în cadrul companiilor este esenţial pentru succesul aplicaţiilor realizate. E necesară stabilirea unei metodologii care să permită realizarea de aplicaţii pentru managementul portofoliilor proiectelor IT şi care să ţină cont de necesităţile actuale ale managerilor şi de modul în care se desfăşoară derularea proiectelor.

In cadrul e-solutions managementul proiectelor informatice este in mod natural ingredientul distinctiv pentru reteta proiectelor de succes. Privim managementul proiectelor ca pe o forta calauzitoare care directioneaza un proiect, program sau afacere catre noi destinatii.

Ne consideram "agnostici ai proceselor". Putem modela si adapta metodologiile noastre de management al proiectelor astfel incat sa corespunde nevoilor, obiceiurilor, obiectivelor si dorintelor Dumneavoastra.

Indiferent de metodologia abordata - Microsoft Solution Framework, Microsoft Operations Framework 2, PMI, Agile, Waterfall, sau RUP, e-solutions furnizeaza tehnici de management al proiectelor si proceslor in domeniul software, metode si instrumente care directioneaza proiectele Dumneavoastra catre un final incununat de succes, si afacerea Dumneavoastra catre noi orizonturi.

Intelegem perfect ceea ce asteptati de la serviciile noastre de management de proiect si ne propunem sa furnizam un comportament eficient si prompt la cererile Dumneavoastra in ceea ce priveste specificatiile, costurile, resursele si termenele limita.

Proiectele Dumneavoastra vor fi conduse in cadrul unui mediu controlat si productiv, corespunzator celor mai moderne tehnici de management de proiect.

Echipa noastra specializata in managementul proiectelor informatice se implica in toate proiectele si activitatile noastre, furnizand consultanta si controland toate etapele proiectelor.

Va puteti asadar relaxa si gandi la viitorul afacerii Dumneavoastra.

top
Used products and technologies