skip to the main content area of this page
E-SOLUTIONS - Software design si development

Our solutions and services


Our main services are focused on IT consulting, designing and developing software solutions, near-shore outsourcing and managing the IT projects. Our experience in IT along with our passion for the most performant and innovative technologies have helped our individual IT solutions to be the developed faster than any other standard products available on the market.

Software design si development


Software design si development Suntem implicati si intr-o serie de proiecte ce privesc dezvoltarea de pachete software la cerere. Aceste pachete sunt fie versiuni puternic personalizate ale unor programe deja existente, fie integrari intr-o singura aplicatie, mai complexa, si implementari ale unor module care, de regula, functioneaza independent. Tot aici includem si aplicatiile specifice, construite de la zero, fundamentate pe cerintele clare ale clientului.

Indiferent de natura proiectului ori de destinatia sa, echipa e-solutions este in legatura directa cu utilizatorul final, oferindu-i pe toata durata procesului de proiectare, dezvoltare si implementare, consultanta (in faza pre-achizitie), asistenta tehnica de specialitate (in faza de implementare), servicii de instruire si suport (post-implementare).

De asemenea, trebuie sa subliniem faptul ca, pentru toate aplicatiile pe care le dezvoltam, beneficiem de tehnologii de ultima generatie, ceea ce ne permite sa putem asigura atat respectarea si aplicarea standardelor in domeniu, cat si compatibilitatea cu cea mai mare parte a platformelor hardware si software existente.

In mediile tehnologice si de afaceri moderne e-solutions ofera tehnologie de calitate drept suport pentru afacerea Dumneavoastra.

e-solutions analizează soluţia curentă folosită de client, după care prezintă un plan de afacere, o propunere tehnică şi un cost estimativ pentru noua soluţie propusă. Noi cei de la e-solutions le punem clienţilor la dispoziţie infomaţii privind tehnologiile IT existente pe piaţă, pentru a le asigura o plajă largă de opţiuni din care să poată alege varianta optimă.

Va oferim un pachet diversificat de solutii software pentru afaceri, care corespund celor mai exigente cerinte calitative si standarde internationale.

Telul nostru este de a va oferi solutii informatice complete care sa va asigure imbunatatirea competitivitatii si performantei, prin cresterea eficientei si productivitatii activitatii desfasurate. Solutiile propuse se bazeaza pe experienta indelungata a specialistilor nostri atat in afaceri cat si in domeniul IT.top
Used products and technologies